Noutăţi
Noutăţi

  2012 2011 2010 2009 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30  
 

18 mai 2013

Ziua Porţilor Deschise - Noaptea Muzeelor Europene
LEGO® şi tehnica într-o îngemănare de excepţie

   Muzeul Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida" din Bucureşti îşi aşteaptă vizitatorii în data de 18 mai 2013, cu ocazia Nopţii Muzeelor, între orele 20,00-01,00 într-o călătorie prin universul LEGO®, dar şi al tehnicii. Mai în joacă dar şi în serios, atât copii cât şi adulţi au prilejul de a pătrunde într-o lume a creativităţii şi a descoperirilor. De asemenea jucăria îl iniţiază pe copil în varietatea mişcărilor dar îl şi familiarizează, într-o formă mai atragătoare, cu legile fizicii, tehnicii, ştiinţelor.
   Expoziţia LEGO®, organizată de Muzeul Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida" în colaborare cu Asociaţia Brickenburg este deschisă timp de trei zile publicului vizitator, începând cu data de 17 mai 2013.
   Vor putea fi văzute construcţii unicat din piese LEGO®, lucrări care au fost prezentate anterior la cele mai mari expoziţii internaţionale în domeniu, seturi de colecţie cu o vechime apreciabilă, diverse sisteme tehnice funcţionale.
   Pe o suprafaţă care depăşeşte 50 mp vizitatorii vor descoperi o lume în miniatură construită din imaginaţie, pornind din timpurile cavalereşti şi până la colonizarea spaţiului cosmic.
   Cei curioşi vor putea testa multitudinea de moduri de îmbinare a celebrelor cărămizi în spaţiul de joacă amenajat special în acest scop, la final urmând să primească diplome de „meşter constructor”.
   În incinta expoziţiei va exista un stand unde doritorii vor putea vedea dar şi achiziţiona peste 70 de produse LEGO®.
   Expoziţia va putea fi vizitată, contra cost, în perioada 17 - 19 mai 2013 în timpul programului de funcţionare al Muzeului Naţional Tehnic "Prof. Ing. Dimitrie Leonida".
Noaptea Muzeelor
Asociaţia Brickenburg

 


Salt la pagina de început

a Muzeului Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida"