Noutăţi
Noutăţi

  2012 2011 2010 2009 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30  
 

10 aprilie 2013

Radio Bucureşti FM
Andrei Dorobanţu - "Întâlniri capitale - PAŞAPORT PENTRU ŞTIINŢĂ"

   În ziua de 10 aprilie 2013, între orele 21.00-22.00, doamna Laura Maria Albani, directoarea Muzeului Naţional Tehnic, a fost invitată la emisiunea săptămânală a lui Andrei Dorobanţu - "Întâlniri capitale", având tematica "PAŞAPORT PENTRU ŞTIINŢĂ". Cu această ocazie au fost evidenţiate câteva dintre viitoarele proiecte:
  • reorganizarea spaţiilor de expunere şi a metodelor de prezentare, astfel încât să fie adus un suflu nou, corespunzător evoluţiei tehnologice din fiecare domeniu, conform unor proiecte fundamentate.
  • creşterea suprafeţei de expunere, deoarece, în actualele condiţii, este dificil de a crea o continuitate în prezentare pentru fiecare domeniu tehnic.
  • situaţia actuală, în care personalul angajat este total insuficient, trebuie modificată cât se poate mai repede. Accentul va fi pus pe angajarea de personal tânăr şi pe diversificarea calificărilor.
  • utilizarea metodelor moderne de promovare: site propriu, reţele sociale (Facebook), realitate virtuală.
  • implicarea actorilor ce pot sprijini turismul educativ, având ca obiectiv direct Parcul Carol, precum şi a actorilor din domeniul economic, care să preia rolul de consultanţi în organizarea secţiunilor muzeului.
  • creşterea gradului de promovare în spaţiul public a tot ce înseamnă ştiinţă şi tehnică românească, dar şi conectarea la istorie prin intermediul muzeului, folosind operatorii din domeniul media.


   Vă aşteptăm să ascultaţi la Radio Bucureşti FM, în fiecare joi la ora 21.00, pe 98,3 MHz sau online, şi alte emisiuni din seria "Întâlniri capitale", cu Andrei Dorobanţu.

Întâlniri capitale - Paşaport pentru ştiinţă

 


Salt la pagina de început

a Muzeului Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida"