Noutati
Noutăţi

  2012 2011 2010 2009 9 8 7 6 5 4 3 2 1     
 

5 iunie 2008

Ziua Mondială a Mediului
Gala premiilor "Vreau o Românie mai curată"

   Ediţia 2008 a concursului de eco-reportaje "Vreau o Românie mai curată", organizat de HotNews.ro, Romtelecom şi EcoTic a atins punctul culminant odată cu anunţarea câştigătorilor aleşi atât prin deliberarea juriului, cât şi prin votul publicului.
   În vederea decernării premiilor, de Ziua Mondială a Mediului, joi, 5 iunie, 2008, a fost organizată Gala premiilor "Vreau o Românie mai curată", în incinta Muzeului Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida" din parcul Carol. În perioada 23 mai - 29 mai 2008 cititorii au putut alege cele mai bune fotografii şi filme prezente în galeria finaliştilor. Voturile lor au desemnat câştigătorii la categoria "Premiile publicului", aceştia primind numeroase echipamente informatice şi foto-video, precum şi servicii IT.
   Interesul crescut acordat tematicii concursului "Vreau o Românie mai curată" reprezintă un motiv de bucurie atât pentru organizatori, cât şi pentru oricine susţine respectarea şi ocrotirea mediului. "Este încurajator să vezi cât de mulţi oameni vor o Românie mai curată. Ecologia, calitatea şi curăţenia vieţii noastre nu mai sunt teme ezoterice, ci o preocupare a traiului zilnic pentru mulţi dintre noi. Este un lucru bun - înseamnă că în curind vom trece de la preocupare la fapte - şi poate chiar vom dobândi o Românie mai curată", declara Ioana Avadani, director executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent şi preşedinte al juriului concursului.

Referinţe:
Anunţ de presă - HotNews
Decernare premii - HotNews
Anunţ de presă - RomTelecom
(detalii)
 

   


Salt la pagina de început

a Muzeului Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida"